Contacts

dilot
fb: fara dilot
Ym: dilot_faradila
adress: kajang, bandar baru bangi
official email: noorfaradila@miros.gov.my (if you have any suggestion to improve road safety in Malaysia)

dilot adelah seorang isteri kepada seorang lelaki terhebat kat dunia (laki aku mesti a aku ckp die hebatkan).. beliau bekeje 8 jam kat pejabat kerajaan yang buat research untuk keselamatan jalan raya.. beliau sedar beliau obese dan nak turunkan berat badan ngan angan2 semata2.. aha..

sicantik dilot ini sgt simple dan easy going dan happy go lucky.. sgt rendah ati dan pemalu (wekk)..

doakan saye turun berat badan 20 kg dalam mase setahun ye.. weeeee

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dilot is one of the research officer in Malaysian Institute of Road Safety Research (MIROS). She is passionately working mostly in motorcycle safety and also children safety with the aims to improve vehicle safety. She is also one of the crash test engineer in the one and only crash lab in ASEAN namely Provisional CRASE Crash Centre. She has conducted a number of crash tests of passenger car, motorcycle and heavy vehicle.

3 ulasan:

  1. sis nak tk jual baju baby yg emerald green tu kat kite?hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh je.. nnt kita tgk ok lg ke x.. wassap eh 0126774748.. yg baby punye kn..ke mne 1

      Padam
    2. Boleh je.. nnt kita tgk ok lg ke x.. wassap eh 0126774748.. yg baby punye kn..ke mne 1

      Padam

Related Posts with Thumbnails