Friday, December 16, 2016

Pengalaman tukar debit card CIMB Wave last minute

muahahahhaha.. dah tuko last2 minit time CIMB nak bar usage debit card pon nak share pengalaman.. lain la kalo org pertama yg g buat tuko kad tu.. bole la nak gebang war-war kan cara tuko.. muahahhaha

aku g CIMB cawangan UNIKEB yg kat UKM tu.. masyaAllahhhhhhhh...

udah laaa parking is the very the limited.. mmg dah tayah masok dalam just park at ur own risk kat tepi2 jalan jek laa.. pastu masok bangunan.. haaa hambek.. ade laa dalam 200m lebih.. beratur.. in total 1jam hanya utk beratur amek nombor je.. bukan la amek nombor semata.. dah ade la initial process... mmg lenguh..

nasib bertindakan bijak bawak journal.. journal uolzzz... journal paper untuk dibaca.. tu pon sbb next week ade progress research presentation depan Supervisor and penilai.. miahahaha.. redha pasrah.. laju2 gelabah buat lit review..

berbalik kepada penceritaan asal.. ok dah beratur sejam.. die soh duduk dlu tunggu nama di panggil.. memandangkan kaki dah lemah gigil sbb berdiri 1 jam dan gigil sbb ade org cakap saya penyebok nak amek tau hal rumah tangga die.. maka sy mmg amat amat memerlukan kerusi... tunggu laa 30 minit nama kne panggil lalu siaplah kad baru saya!

yeyeyeye.. saya dah! awak?

miahahah sume org dah.. ko je yg lambat tayah nak tanya org sgt la fara oi!

Thats all guys..
-Love-

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails