Friday, December 23, 2016

Kedai Kek Scrabtious

My sister ada bukak kedai kek kat rmh die.. haha kedai kek sgt.. ada amek tempahan kek, desserts kat rumah die..

SCRABTIOUS
PUJ 3, Puncak Jalil, Bukit Jalil
WA 0177088424 (Kak Paiza)

wassap laju2 untuk tempahan, macam2 jenis kek dan dessert..
brownies, kek pandan gula melaka setaraf jalan tiung, pavlova, mini tart, mcm2 lagik la.. tanye jek kat kak paiza ape yg korang nak die bleh bwat kan tak.. 

Image may contain: food



Image may contain: dessert, food and indoor

Image may contain: food


okkey kalau dah tergiur dan menggiurkan, merechik merembes air liur, mouth wattery... sila wassap atau call kak paiza di nombor di atas untuk order, tempahan kek dan dessert area puncak jalil atau KL..


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails