Sunday, November 27, 2016

Trones Ikea bile nak gantung?

owh haritu hijack shopping list hana.. hanabie.. nurhana borhan bile tau die ade kat ikea.. haha laju2 order TRONES satu set.. Tq hana belikan..

ok skrg TRONES tu dah berminggu2 ade kat rmh.. tapi mcm akan jadik sama nasib dengan barang2 ikea yang lain jek.. beli tapi tak guna.. beli tapi tak pasang.. beli tapi tersadai jek..

makanya.. marilah usha mana2 gambau2 utk susun trones dgn cantik supaya mane la tau laki sudi baca blog dan tros ter-semangat ketokkan paku utk gantung trones tu..

susun menegak je pastu letak playwood lack atas die
cantik kan.. ni mcm bole letak kat ruang sofa 1 biji untuk ganti console table.. 


kan.. ganti console table coklat tu ok gak kan.. jimat duit RM 300 400 nak beli table tu.. gamba ruang sofa ni rmh org lain.. gamba inspirasi.. sofa dah book baru bayo rm100.. dah 3 bln gak book dan tak bayo2 lagik balance.. hahahahhahahhahahaha

setakat ni ruang tu frame kat tangga jek la yg dah ready mcm yg penah cerita kat entry ni FRAME TANGGA



contoh lain malas lah nak tunjuk.. itu je la stkat ni.. hahahaha... bye

3 comments:

  1. Replies
    1. bende putih utk letak kasut tu tp nak letak je apa2 bende bukan kasut

      Delete
    2. mana nak beli kayu tu ek yanti.. yg nak letak atas die tu.. kalo beli yg wall rack tu tak sama panjang la kan

      Delete

Related Posts with Thumbnails