Wednesday, November 23, 2016

Percutian di Phuket

Phuket..

haha saya cuba utk melupakan phuket.. bercuti di phuket mmg best.. mmg masa tu tak cukop masa.. mmg masa tu rasa nak pergi lagik.. akan datang lagik.. dan tak sangka die bawak org lain utk pergi kali kedua pada tahun yang sama.. saya sgt tak sangka dn sgt hurm.

xpelah.. takde ape yg nak dikenang dah di phuket.. gambar2 pon semua dah hilang sbb henpon saya dah dihempas rigorously on my birthday... maka gambar2 kat phuket dah transfer ke tab naufal.. dan tab naufal pon dah hilang bulan lepas..

ade hikmah nye semua ni jadik.. ade hikmah nya tab naufal hilang bersama kenangan kami sekeluarga di Phuket.. mungkin nak bg peluang org lain mencipta kenangan di sana dan menghapuskan bukti kami disana..

xpelah.. small matter.. duniawi je sume tu..

kalian berbahagia lah disana.. selamanya..

2 comments:

  1. sayang ye, tak pe la ingat dlm otak je..gmbar kenangan tak de..
    tu makna ye suruh pergi lagi tu hihii

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails