Thursday, November 24, 2016

Kenangan Badik



Illustration ni featuring Awan, arwah Awan,  late cat of AbamApam.. bile tgk komik ni terkenang abam badik..

arwah abang badik pergi tinggalkan ktrg sebab FLU yg terok dan kami irresponsible parents tak bawak pon die pergi klinik haiwan.. actually it is still uncertain pon badik dh mati ke belom sbb mayat die tak jmp dan kehadiran die tak dapat dikesan.. maka my assumption is die dh takda.. tenanglah kamu di sana syg..

berbalik kepada komik td.. badik sgt serupa dgn awan.. die sgt suka masok dlm kereta.. pastu g kat kerusi belakang tu.. scratch2 scratch2.. grrrrr je kannnnn.... JLB je la yg kami bg scratch2.. tp abamApam kata awan baik n well behave dlm kereta.. sejak tukar kereta.. no more badik is allowed entering the car.. no chance at all.. kesian badik...

we miss u.. at least i miss u..

badik, my 1st cat, sblm2 ni kucing mak.. sejak ade rmh sendiri badik la 1st cat.. sentiase ade bile mummy sedih.. tapi babang lagikkkk laa pandai pujuk mummy bila mummy sedih.. tq syg2 mummy..


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails