Thursday, October 13, 2016

Huru hara

Rase tajuk ni dh up 2 kali

Seriously skrg sgt huru hara

1. Perasaan yg berkecamok marah sgt dengan tindakan 2 org manusia yg pentingkan diri depa je.. buat keputusan yg melibatkan masa depan aku tp bincang mereka je berdua tanpa meminta pertimbangan aku pon..dh skrg sebok nak mintak aku kerjasama supaya mereka berdua boleh hidop bahagia..

2. Poligami management failure.. serius fail kalo ko bwk org lain pergi tempat yg sama.. untuk ape? Dah la janji dicapatikan. Bontot.

3. Research officer di lambakkan dengan kerja2 admin. Kewangan. Bisness. Jurutera. Segalanye under 1 gaji

4. Penutupan research projek yg huru hara.. wei.. time claim lepas je aset tu beli kt kedai perabot ke giant ke asal ade resit.. time penutupan nak mintak PO. nak cekau kt mne?

5. Aku dh fedap dgn duniawi.

Yes. Dh lama diam tak tulis apape pastu serabut jek semata.. hahahahha

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails