Thursday, September 8, 2016

Frame di ruang tangga

terinsoirasi daripada satu gambo yg malas nak share di sini.. maka seminggu le berfikir dn bekerje untuk mencantikkan secebis dinding.. taraaaa....



tampal guna tack it je.. yg cikgu2 slalu guna untuk tampal kertas majung.. tapi bab yg ade cermin tu, i paku la jugak. kang tak pasal jatuh berderai kebumi.. menanghesss...

tu si naufal pegang tack it muka bangga ebab die jumpa tack it tu disembunyikkan dimana.. die sebuk nak main2.. maka mummy geram mummy semunyikkan la.. rasenye dah semunyikkan.. pastu carik di segenap ruang yg possible utk mummy semunyikkan barang2 semuaaaa nye tade.. seharian semalaman mencarik tack it tu.. last2 naufal jumpa kat lubang speaker.. hurm.. hurm.. hurm... naufal mmg selalu 'simpan' barang2 mainan ke ape dalam 'lubang speaker' tu.. sabo je lah.. tu yg die bangga.. sebab die yg jmp.. mmg la, mana la mummy nak terfikir nak carik kt tempat yg mustahil tu kan.. grrr...





yeah itulah tu secebis dinding yg telah di garap dan ditebok2 dinding serta di tampal2 oleh mummy bertemankan naufal licik cilik.. 



canvas painting ni beli kt Mr DIY.. konon2 nak crasft2 ngan naufal.. skalik dah kompom nak tampal kat dinding, mummy tak bg langsong naufal sentuh.. nnt comot tacantik laa dinding mummy.. hahahahah.. kezaliman..

mende alah bawah ni jek mummy bg naufal main kaler2.. itu pon selepas pujok hati sendri yg abaikan je segala kecomotan.. sbb tujuan asal mmg nak bg naufal kaler2 kan..so abaikan jek ye..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails