Tuesday, August 9, 2016

Rak Miniature Kereta

This post was long overdue.. huhu.. i promised the 'tukang kayu' to publish an entry for her business.. but it was longggg overdue.. sejak post bilik naufal lagik  sorry sahabat :p

Sebagai mak mak yang ada SEORANG JE anak lelaki dan anak kesayangan.. beliau adalah dapat segala mende yang beliau cakap mummy nak itu nak ini.. hampir semua.. takde la semua pon.. yg mahal2 mummy cakap je terus terang.. mahal tu carik lain yg murah2 rm5 jek..

Maka yang RM 5 jek adalah segala jenis kereta hotwheel cars... dab jugak segala jenis kereta kecik2 dalam suprise egg dan segala jenis car miniature dari pelbagai sudut entah mana2tah sebab mostly semua tu below RM 5..

Murah dan bole buat collection kan.. itu lah pemikiran mak mak..

maka, bile dah banyak mak mak pon pikirlah mana nak letak.. kne ade display rak.. bla bla bla... so mak mak pon order la rak kayu dari kawan die sendiri cik helyanti.. dan plan utk letak kat bilik tidur si anak seperti dalam gambo..


ini proses2 pembuatan.. yanti bg semua gambar2 ni step by step ... thorbaekkkk...





Taraaaa dah siap dan dah delivered dan harga berpatutan sgt.. mak mak like okkeh mende yg teguh kuat boleh tahan lama dengan harga yang berpatutan.. mmg yanti guna kayu berkualiti ni..

dan bila susun kereta jadik mcm ni, cantik kannnnn... tapi anak bertuah tu die pantang mak die susun kereta kat situ esti die nak bawak turun main2 kat depan tv.. sobs... sobss.. sobsss....mungkin kne tuko lokasi rak ni letak kat bawah jek kan.. hurm


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails