Tuesday, August 9, 2016

Majlis Hafazan Tadika Naufal


Ahad lepas skolah ade buat majlis hafazan dan khatam iqra'
tahun 3-4 kne hafaz surah2:
Al-fatihah
3QUL
Ayatul kursi 

tahun 5-6 hafaz
semua surah di atas, dan
Surah Yassin

Memang ada je yg cemerlang boleh lead bacaan group.. tapi ada juga yg macam Naufal, menanges dari mula duduk depan smp la abes turn derang.. walhal baca dalam group.. sebuk nak mummy nak mummy.. manja betol lah anak samrizad nih..

tapi bile penyampaian hadiah.. 3 org yg menanges sepanjang bacaan tadi tu yg paling depan, depa dlu menonong g amek hadiah termasok la syafi naufal ngan tajul haris kawan baik die tu.. 

see amek hadiah suka.. sbb menang.. padahal kalah sbb tak berbunyik langsong time membaca.. haih geleng kepala saja mampu..



gamba bersama BFF.. BFF pon sama nanges gak.. takpe, next year insyaAllah derang yang lead bacaan dan dapat hafaz seluruh surah yassin.. insyaAllah..





No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails