Wednesday, June 1, 2016

En Ijad

wahhh entry khas untuk suamiku.. huhu neves plak..

haha tade la khas sgt.. sbnrnye tadi baru perasan ade 3 unpublish comment sbb maybe tak perasan blog comment notification masok kat email.. so salah 1 dari komen tu adalah dari En Ijad kesygan..

haha teruja mak.. husband mak jarang komen kat blog mak.. skalik die komen tu terasa amat teruja nak baca.. tapi hurm bile baca isik kandungan komen.. hurmm sgt..

"agak2 bile nak on entry pasal skolah memandu?" kata en Ijad pada entry makan2 sayeh.. huwaaaa nanges.. haha

blog sayeh penting untuk bisness die jek.. huwaaaa.. seret kaki nanges kat bucu katil.. hahaks


HUSBAND saye seorang itu.. bnyk lagik mende die nak pikir dari nak melayan post2 kat entry ni.. lolz.. tapi die sgt appreciate post2 sayer berkenaan iklan sekolah memandu die.. Alhamdulillah.. ramai jugak dalam 80% laaa students skolah memandu register rentetan daripada terbaca entry post2 saya berkenaan sekolah memandu SM megahwangsa yang dikendalikan oleh suami saya, Cikgu Ijad tu.. (nota kaki: 80% tu bukan lah perkiraan menggunakan kaedah statistik yg tepat.. ampun statistician)

daripada 80% students tersebut, boleh dikatakan hampir 90.8% daripadanya AMAT BERPUAS HATI dengan service yang telah ditawarkan oleh SM Megahwangsa..

Terima kasih adik2 yang dah pernah belajar dengan cikgu ijad dan tahniah kepada yang lulus dan dah ada kereta sendiri pon memandu di atas jalanraya kita yang semakin berkembang pesat ini..

kepada bakal student SM MEGAHWANGSA, yang nak amek lesen kereta, motor, bas lori teksi dsbg.. sila lah call wassap sms cikgu ijad.. tanya lah apa nak tanya dari module belajar memandu KPP01, KPP02.. cara pendaftaran untuk amek lesen memandu.. cara mendaftar belajar memandu.. cara pemanduan yang selamat.. cara nak lulus ujian memandu dengan cemerlang..

anything.. just call/sms/wassap nombor cikgu ijad di bawah ye..

nota kaki1: pergi balik amek antar dari rumah ke sekolah memandu dan tempat belajar memandu..
nota kaki2: lokasi kawasan jajahan kami adalah bangi, selected kajang area, selected cheras area.. call for further details..



NOTA KAKITANGAN: kepada bakal student pompuan atau emak emak kepada student pompuan, cikgu ijad ni suami saya.. takyah la goda ngorat lelebih.. saya baling air panas kat muka kang... hahaks.. gurau!


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails