Thursday, June 16, 2016

Baju Kebarung Best 2016

Raya tahun ni kan mcm ngade2.. mcm konon2 kite dah tade hati nak sambut raya.. kita dah tak semangat nak sambut raya.. lantak la nak jadik ape.. pakai je jubah mekah kaler itam tanda protes.. hahaks..

Pastukan.. minggu ni mcm menggeletis sgt jiwa raga tak tenteram selagi tak jumpa baju kebarung yg best untuk raya pertama.. haks.. perempuan mmg jiwa dan perasaan tak sama ngan perbuatan.. aku pon tak paham.. ape yang korang nak sebenarnye haa pompuan? tak cukup ke ape yg diberi selama ni?

lols.. drama

Okkey berbalik kepada baju kebarung yg best.. entah kenapa tahun ni rase macam tema baju raya rakyat jelata adalah kebanyakkan nye kebarung... nampak sopan dan ayu kan.. walopon perot santak mcm ibu ngandong 5 bln.. tapi tak sedo diri juga diriku turut nak join berkebarung.. harap perot sempat kurus dipagi raya yang permai..

Went to Bangi Gateway sbb mcm patutnye Bangi Gateway kan bnyk butik ala-ala dan patutnye banyak baju rayakan.. tapi kecewa sbb banyak mmg jual baju raya tapi baju lelaki.. baju perempuan hanyalah matchy2 blouse dan skirt.. hellooo tak tradisional langsung okkeh... mcm baju g keje jek.. so hampa..

Bergerak ke warta.. entah hati tergerak nak masok kedai ni.. die mcm kedai biase2 baju pon mcm tak tersusun.. mcm kne carik harta karun kalau nak carik baju yg style2 sbb derang mcm tak susun ikot style.. haha.. tapikkkkkkk.... KOLEKSI ARISA kat WARTA BANGI, Tingkat 1 berhampiran escalator menaik ni mmg banyakkkk koleksi KEBARUNG!

Tgk gamba kat bawah ni.. nampak tak yg bersidai kat bahagian dalam atas tu semua kebarung.. cantik2.. rase nak beli bnyk jek.. huahuahua.. cutting pon selesa ngan bentok tubuh mak yg gemok ni..




Try try baju kebarung mereka kan.. ehem.. size L muat hokey utk hakak... OMG.. walopon mahal aku amek jek sbb nye SIZE L muat!! muktamad.. bayo jek kat acik yg empunya kedai.. acik tu pon cool.. peramah.. puji naufal melangit.. kembang kuncop idong mak die anak kne puji ngan makcik2.. huhu..



Dah deal2 harga.. ngan syarat aku tolong promote kedai die kat kawan2.. acik tu setuju bagi diskaun sikit.. hahaks.. its ok acik.. demi acik, yg dah bg diskaun siap bg duit raya kat naufal, saya mmg nak up kat belog sya yg kedai acik ade jual baju kebarung yg best!

I is puas hati!



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails