Wednesday, May 4, 2016

Mengimbau anniversary pertama smp ke tujuh

Yerp every year anniversary mesti ade entry kat blog ni..
7.3.yearly mmg ade je plan kami utk diri kami..
utk eratkan lagi rumah tangga kami..

tapi 7.3.2016 saya dah tak letak dah entry pasal anniversary.. entah.. tade hati atau ade hati perlu dijaga? haha

tetibe terasa sayu bile mengimbau lambaian aniversary perkahwinan berganti tahun.. dalam sambutan yang romentik meriah pasti ada dugaan dugaan kecil dan besar setiap tahun melangkah.. dan semakin besar usia perkahwinan semakin besar dugaan perlu kami hadapi bersama.. terkadang penat asik tersungkur.. terkadang happy bile berjaya mengusir anasir2 jahat yang cuba meruntuhkan.. terkadang lelah.. terkadang biolah.. lantak ko nak buat ape aku dah malas.. haha..

amboi ayat.. ni mesti rentetan daripada blog header yg romentik sgt tu.. love2 tu..

dari sebelum ada Naufal, setiap anniversary kami titipkan doa utk dikurniakan anak yg soleh atau solehah sebagai penguat ikatan kasih antara kami suami isteri.. dan skrg doa kami masih sama.. 7 tahun.. masih mengharapkan jodoh yang panjang dan hingga ke akhir hayat.. tetapi......

apa2 pon boleh berlaku kan in between.. :)

tahun ketujuh ini sgt perit bagi kami berdua.. entah kenapa nak tulis entry ni.. haha.. tujuan bukan nak imbau anniversary lepas jek ke.. ok jom throwback!

1st.
boleh tak saya tak ingat g mana.. tahun 2010.. haha maybe sbb blog ni blom wujud maka saya tak ingat ..

2nd
kami dpt kunci rumah garden homes.. happy sgt kan


3rd anniversary

sambutan kat rumah je.. tapi gigih sgt tau


4th anniversary celebration jarak jauh
husband outstation terengganu.. sy buat cake delivery


Anniversary kelime

sambut time ayah jemput mummy balik keje.. haha simple je tp sumthing yg simple tu terkadang sgt sweet bile di ingat


OMG! tahun ke 6 pon tade celebration la.. ke ade celebration tapi takde entry? ke camne tah.. huhuh


ok anniversary ke7 kami pergi honeymoon release stress, recharge, restart our rumahtangga kat PHUKET.. tapi mcm mls sgt nak upload dah 2 bln dah berlalu :D.. haha

olrite dah la.. nak g zumba..

#airmata meleleh :p


3 comments:

Related Posts with Thumbnails