Tuesday, April 26, 2016

Puan dora

si lembap.. org dah smp nak pencen pandora.. yg ade kat tangan semua nak preloved sbb dah bosan.. sejak 2013 lagik org2 dah kumpol.. aku mcm budak baru nak up.. baru gegatal nak terpengaruh ngan puandora nih.. senget!

last week slagik tak beli slagik tu la dok usha jek website, FB, mudah, memacam sume nak tgk.. tanya kawan2 kat grup wasap siap suruh derang tunjuk sume koleksi yg depa ada..

skalik dah beli tros rasa dah cool down banyakk. hehe.. bole la kembali pokus pada kerjaya..

gelang ETA mid MAY.. dah tak sabo sgt kan.. charm preloved dah smp dah.. kita ikat reben jek laa.. huahuahua..



tangan gemok, hitam, guna filter phone kamera changgeh.. jadik la cantik.. la la la.. 

#jgnkecamsaya
#mmgmintakpenumbuk
#hadiahmothersdayUTKdirisendiri


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails