Monday, April 18, 2016

Makan di.. Moon's Kitchen

Menikmati kehidupan dengan makanan berkhasiat, mewah dan mahal :p.. wahhaha

keluar bersama kesayangan2 utk makan makan makanan kaya.. hua hua.. tapi memang sedap mmg kalo die kata cheese tu mmg cheese import.. udang kara die pon tanak kalah mmg juicy abes.. lamb die pon ya Allah.. tuhan saja yang tahu betapa sedapnya makanan yang terhidang yang menjadi rezeki kami pada sabtu baru ni.. 

Ya allah teringat2.. 

Moon's Kitchen kat Putra Height.. mmg superb pemakanan nye.. Najwa latip pon dtg tau kalo tgk kat IG derang ni.. kalau teringin teringat2 sgt kat lobster sydney fish market tu sila la dtg ke moon's kitchen.. menanges sambil makan sedap sgt uolz.. 








time kami makan, ada abg chinese dari meja sebelah melayan naufal main mainan kinderbueno bowling tuh.. hurm untung lah mummy bleh makan makanan sedap ngan ketenangan maksima.. tengok lah tu.. khusyuk derang dua org bermain.. suka saya.. 



kedai moons kitchen ni agak hipster la jugak kot sikit.. die punye tempat nak bayo duit tu kan, guna tin sardin.. gamba tin sardin sblm bukak ade amek tapi dah manatah.. kat bwah ni duit balance yang dah dikeluarkan dari tin sardin tu.. huhu.. macamtu pon boleh.. 




website kata alamat die kat sini
12, Jalan Putra Mahkota 7/6b, Pusat Bandar Putra Point, 47650 Subang Jaya, Selangor, Malaysia
tapi kat putra height laa.. dekat2 situ la.. nnt nak g waze kan aje ye.. 

#satisfiedcustomer 





8 comments:

  1. Perghh..sedap ooooo..next time g dgn somi ehhh..hakhakhak..agak2 bila nk bukak balik post sek memandu tu ehh..student dah xde nk daftar ni..hukhukhuk

    ReplyDelete
  2. best arr makan kat moons kitchen...terliur hakak..seb baik tak ngandong..lulz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wei apsal x ngandong.. rugi lah. Haha

      Delete
    2. Wei apsal x ngandong.. rugi lah. Haha

      Delete
  3. Replies
    1. Rm148 satu lobster..nomnomnomnom

      Delete
    2. Rm148 satu lobster..nomnomnomnom

      Delete

Related Posts with Thumbnails