Tuesday, February 2, 2016

DIY Car Garage from paper box

Dah lama teringin nak buat sesuatu berkaitan cars dan jalan raya bersama2 naufal.. asik tertangguh jek sbb tak berusaha sgt.. hahaks.. cars collection naufal pon makin lama makin bertambah dan makin hilang tayar dan makin hilang cars nye jugak sbb bawak merata2 kesana kemari pastu tinggal.. sabar je lah..

Last 2 weeks g buat keje kat PC3.. engineer yang lain dok sebok kokah boxes untuk kaizen projek DIY cover high intensity high speed camera lamps untuk underpit camera and lighting.. maka hati seorang ibu pon melompat keriangan, berbunga2 nampak kotak2 yang cantik2.. lalu rembat laa sekeping dua untuk dibawa pulang bermain2 dengan anak..

Dalam kehidupan cuti panjang yg bosan dan tak diizinkan pergi mana2 tu kami bedua pon mengongkah la kotak ini jadik car garage n parking lot.. not in the picture ada stesen minyak.. petronas sbb petronas naufal punye.. pastu lately die request nak shell ayah ngan petron mummy juga.. matiklahhhhh.. 

Naufal cakap, best la main cars kat sini.. lajuuu.. haha bangga weh jadik #maksayaseorangengineer :p .. lolz.. 







3 comments:

  1. perghhh! kretip nau..boleh tiru neh..hahaha.. #emakexstudentengineering lulz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh nau.. mintak amad bawak balik kotak bnyk kt pc3

      Delete
    2. Boleh nau.. mintak amad bawak balik kotak bnyk kt pc3

      Delete

Related Posts with Thumbnails