Tuesday, February 16, 2016

Belajar kereta area bangi, kajang, putrajaya: Ex-students Feedback

Amaran: Ini adalah iklan free untuk bisnes suami saye.. suami saya bukan suami kamu.. :p


Alhamdulillah, semenjak saya post iklan utk suami 2 tahun lepas kat belog ni, ramai gak student call dan ramai yang dah lulus dah memiliki lesen kereta, motor.. dah berjaya beli kereta motor sendiri..

sume org call, msg, wassap tanya harga dan ramai yang TERPIKAT ngan ketampanan SUAMI saya.. ehhhhh TAMPAN ke??  TERPIKAT dengan gaya penerangan dan perkhidmatan mengajar memandu yang berkesan, sempoi, lek lek dan selambe yang ditawarkan oleh SM Megahwangsa..

AMARAN: kalau terpikat ngan laki saya siap aa.. saya bakor idop2 dua-dua.. wahahhahah.. ini serius!


Ok, ni ada 2 testimoni dari ex-student beliau, sempoi2 jek kan..




Olrite,

Bagi sesape yang nak ambek lesen memandu, nak amek lesen kereta, motor, bas, lori, GDL.. nak belajar motor, kereta.. nak amek lesen L, B, D..

Dan tinggal di area Bangi, Kajang, Putrajaya atau Cheras area berhampiran bandar tun hussien onn, puncak perdana, kampung bharu cheras..

SM Megahwangsa aka Sekolah Memandu untuk belajar memandu ada menawarkan perkhidmatan bagi mendapatkan lesen kereta motor dsbg bg area Kajang, Bangi, Putrajaya dan Cheras..

Pegi amek balik hantar.. transportation disediakan dr rumah korunk.. tayah risau2.. nak special kalu, tambah RM 200 ktrg bentangkan RED CARPET siap ade wartawan masok TV media prima lagik khas tok korunk :p..

Lokasi pembelajaran dan test adalah kat Bangi Lama, Sg Buah atau Cheras, Batu 10..

Untuk keterangan lanjut, Wasap/SMS/Call/Tel:0126244748 (Ijad)





Wassap jgn tak wassap..
kalo komen kat entry ni saya takot saya terlepas pandang.. lagik pon tu bisnes suami saya.. kang saya jawab memandai2 jek kang salah info plak :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails