Sunday, November 29, 2015

Famili day di A-Famosa Resort Melaka

Di jemput untuk memeriahkan.. eh dijemput ke dipilih untuk memeriahkan famili day kkm bahagian perancang pada wekend lepas kat afamosa resort melaka..

Woot woottt..

Best gak famili day derang tp anak sebukkkk nak terjun kolam x dpt la nk join smp abes.. 😐.. kolam sgt lah dekat dgn dataran acara.. cabaran nk bg anak control his eagerness nak masok air..

Smpt juga naufak main 1 game.. ayah main bnykkkm games.. mummy join 1 game ngan ayah jalan berikat kaki.. tp kalah nombor 4.. cis..

Ayah dpt bnyk hadiah jugak la sbb bnyk menang game dan besday present org bln 10 dan cabutan bettuah.. hehe.. hebat!







Tapi tade gambar utk permainan air.. ehhe.. permainan air die bahaya.. naufal jatuh sbb lantai berlumut.. habis bengkak mata terlanggar tombol slides yg dibuat dr besi..
Lepas naufal jatuh tu ade sorang awek baya2 die terjatuh terhentak kebelakang dekat tangga slides.. pastu ade dak kecik tu terhentak kepala kt slides bile dh turun.. haih.. bnyk eksiden la afamosa nih..



Takpe.. yg penting mommy syg apai..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails