Friday, October 9, 2015

Naufal dan jangkitan kuman di mulot

Naufal disahkan kene jangkitan kuman kat mulot, swollen gums, gums mudah berdarah, ulcer summore.. cannot eat n not even drink plain water.. botol susu pon tanak..

Demam start from a night before raya haji.. sampai la hari isnin.. selasa tu masih belom ok ayah die bawak g hospital KPJ.. KPJ sbb dekat dengan kajang kot kan.. ofkos la..

Masok air dan cuci mulot la sepanjang kt ward.. nanges2 kakak buat kakak buat.. mummy cant do anything dear.. sobs..




pekerje contoh.. EL seminggu masih bertungkus lumus buat keje kat ward..lolz




ayah die kata, time sakit naufal nak kat ayah jek.. which is tipu la kan.. ayah bukan ade jek kat hospital tu..  dtg kejap jek.. mcm tade beza jek dok hosp swasta yg mak bapak both boleh tido situ jaga anak.. haha.. so jgn terpedaya la dgn gambarajah naufal nak kat ayah jek.. hoh..

selepas hari ke 4 warded, hari ke 9 demam.. maka baiklah beliau dan boleh discharge.. dah ade selera makan dan dah boleh nyanyi2.. dah melompat2.. mummy pon tak larat nak tido katil kecik dan dah rindu ayah.. eh!.. maka balik la kami tak mampu dah nak dudok hospital lama2.. 

2 comments:

  1. Alhamdulillah, naufal dah dischage..lepas ni mummy boleh bergolek2 atas katil besar pulak..
    duduk hos lama2 org yg jaga pun boleh sakit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. idak la besar mana katil di rumah.. eh katil pon takde.. tilam jek.. huhu

      Delete

Related Posts with Thumbnails