Tuesday, September 1, 2015

Berkelah di sg congkak on merdeka day



jeng jeng jeng.. comei tak apai? dok bertenggek atas baru.. menung apetah.. haha.. kecik2 dah menung.. comel sgt nih!

merdeka day kami dua famili bergerak berjalan2 di sg congkak.. saja nak spent family time together.. lagipon ayah sanggop berkorban cuti ngajar.. pastu ajak skalik famili kerani sekolah memandu die.. berbondong2 la kami bergerak ke sg congkak.. nak ajak cicak adik angkat tak free plak sbb nak urus hal famili beliau yg eksiden.. xpe la kami2 je pon ok.. abg kimi banyak mulot.. fun!

sejok giler air die uolz.. org ramai tapi sbb kami gigih pergi pagi2.. pkol 930 jugak aa smp.. tade la awal sgt kan.. dapat a port yg agak best tertutop dan landai.. just nice for us.

masok ke congkak ni kalau yg bahagian ujung tu kene bayar rm 1 adult pastu ade gst.. hahha.. comel jek






budak kecit nanges kat belakang tu tak ingat dah pasal ape tah nanges.. yg penting mak bapak tetap nak selpie... ade ktrg kesah naufal tgh nanges? gambo utama.. hehe




Si comel! anggun betol atas batu.. time ni dah kecut2 dah jari bibir biru2 dah tapi tanak balik lagik.. haha


pergi 2 famili.. naufal tros baik ngan abg kimi.. die suke la kawan ngan abg-abg kan.. kalo adik kecik die tak minat.. hoho..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails