Monday, August 24, 2015

Klinik pakar kulit nagoke

saya nak balik JB berdua ngan naufal nak jumpa dr Klinik Gong suami tak bg. so die kene carik alternatif untuk saya. sbb die suami saya.

Maka kami try g klinik kat tanjung tualang sbb keluarga suami mmg suke klinik ni.. so tade hal.. no harm.. meh g..

Inilah klinik nye.. klinik nago.. tapi ejaan nagoke.. baca intonasi org perak bota kanan k..



Selpie yg bertujuan nak nampak nama klinik.. nak amek gambo dr depan2 segan.. hoho



list panel yg ade kat nagoke.. opis saya takde.. 


Dr Hensem.. apetah nama Dr ni.. sempoi saje



kebetulan time nak g dah tu.. dapat tau abah mertua dan adik2 ipau nak g ke perak jugak.. haa berbondong2 la kamu g skalik konvoi.. seronok..

aktiviti lain nnt cerita ye.. next entry.. nnt sunyi plak tade topik dan bahan..

  1. Address: No. 9, Laluan Sungai Durian, Tanjung Tualang, Tanjung Tualang, Batang Padang, Malaysia

Ktrg start tunggu klinik bukak dari pkol 7:30 pastu g makan dlu datang balik dah dapat nombor 17.. 
untuk rawatan gatal kulit.. mengatal ke ape.. dapat injektion, sabun mandi, krim sapu.. harga die RM 165 jek..

sukar betol org ade masalah kulit ni.. duit mengalir ke klinik kulit je.. haih dugaan..

4 comments:

Related Posts with Thumbnails