Thursday, August 6, 2015

Berjoging semula

Balik dari Lab PC3 kat melaka terawal.. pukol 4.30 dah sampai rumah. maka gigih la g berlari sebelum amek naufal kat taska.. lalu sebelah taska buat2 tak nampak jek.. haha


Guna apps NIKE running.. dah lama installed tapi baru 1st time guna.. slalu guna Run Keeper..
Syok gak apps ni.. tapi bila kita mcm berenti betolkan tali kasut nnt die pause exercise.. so tatau la accurate ke tak yg aku berlari tu ha..  lari 3 bulatan balapan dah gibap.. sbb sayang otot kaki..

panas giler time lari sbb baru pkol 5 ptg.. pastu dah 2 bln tak jejak kaki kat balapan.. dah seram2 nak push to the limit.. maka pulanglah kita.. 


Beli arm band phone holder ni kat Gadget World kedai baru bukak kat Seksyen 15.
RM 28 takde diskaun.
Tapi mmg sgt membantu dalam menyebabkan larian yang dilakukan dapat dipantaskan. 
Selalu phone jog tracker letak dalam poket seluar..pastu rase seluar nak tercabut sbb phone berat.
Dengan arm band ni tidak ada masalah lagi.



Dengan larian yang dilakukan selepas pulang dari Lab kat melaka.. teros SHealth, apps kat dalam note4 bg award the most active day.. ye lah 1st time dapat achieve 10,000 langkah weh.


4 comments:

  1. arm band phone holde tu kan.. kat mrdiy pon ade oi ! baru rm9.90 !

    ReplyDelete
    Replies
    1. weh serious tak jumpa.. dan tak g dah diy tu dah lama dah tak g.. huwaaa.. mahal kot 28 ingget

      Delete
  2. Fuhh.. nak kena buat jugak ni..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails