Wednesday, July 1, 2015

Batang buruk sandy brown by Scrabtious

mintak kak chooyaya review batang buruk ni.. ayat die comel.. camni:




Sapa disini penggemar kuih traditional Batang Buruk angkat tangan! 

Ni kuih lejen and otai ni, sapa tak kenal memang carik pasal. Asyik makan Almond London, apa salahnya sesekali try kuih-kuih macam ni kan? Batang buruk cair dimulot melekat kat hati by @scrabtious confirm gebu, rangup dan mengasyikan. Warna pon cantik tak hangit and bukan dibuat dengan sambil lewa and aci boleh. (Amboi description kemain, lekat dihati terus. Haha)

Harga dia cuma RM15.00 per peket/400g.  Kalau nak jimat boleh beli 4 peket terus, dengan harga RM50.00 sahaja. Berbaloi-baloi kan? time raya-raya ni kena la bijak berbelanja. Dapat jimat RM10.00 pon dah kira pencapaian terbaik dan harus dibanggakan. Cuba sebijik abes seplastik sepantas zup zap terus gone sebab makan batang buruk ni mengasyikkan. 






Batang Buruk by Scrabtious

Order wassap/call 0127515646. 
COD Bangi/AmpangPark/Puncak Jalil (area berhampiran dalam 50 langkah radius). 
Boleh jugak grab laju-laju kat #VendeurFestival Matrade Exhibition Centre (MECC-Hall A dekat ngan stage) 4 & 5 Julai dan #KLRayaFest PWTC 11, 12 & 13 Julai.

#batangburuktradisional #kuihrayatradisional #VFMegaSaleLebaran #KLRayaFest2015




SO sesape yang nak sila wassap laju2.. stock dah di tahap kritikal..
postage boleh diuruskan ke serata pelusuk Malaysia sahaja.. oversea dah tak sempat sampai sblm menjelangnya Syawal..

kadar postage bermula dari RM10 dan keatas.. ikot rate poslaju..



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails