Friday, April 3, 2015

Exercise bike

kita tak g gym.. kita ade komitmen nak kne jaga.. anak kite tu sape nak jaga.. mcm besalah plak kan soh hubby jaga time kita g bejoget kat gym.. lagik pon laki kita tak izinkan kita kuo malam.. nak g jaya grocer kalo die tak ikot pon die tak bagi..

so kita paksa die bagi hadiah bedday alat senaman rumah.. ngehngehngeh..



Supreme Bike RM 400 
Kalau nak order wassap saye
COD bangi putrajaya kajang


Seronok mengayuh kat atas bike ni.. kecik simple tapik kukuh jek.. takde la sakit montot ke, sakit lutut ke, gegar2 ke time mengayuh.. 

Rekod semalam
Masa: 17 minit kayuh sambil tengok citer korea kegemaran
Distance travelled: 11KM
Calory burned: 500kcal..
Condition: peluh berjujuran.. haha








kalori yang terbakar di bakar membakar


tapinya, exercise bike ni tak kempiskan perot.. so kne jugak la buat abs workout.. abs workout tu yg mcm Kelvin Zahri tunjuk tu la.. squat, burpee, crunch, mountain climber, plank, lunges.. sume2 tu la.. kalau nak senarai beserta demo sini susah la.. tunggu i kurus mak yeh yeh dlu baru leh demo loni tak supo mulo.. deh.. 
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails