Thursday, April 23, 2015

Amek lesen kereta area Bangi

Calon-calon pelajar yang nak ambek lesen memandu, nak amek lesen kereta, motor, bas, lori, GDL.. nak belajar motor, kereta.. nak amek lesen L, B, D..


Dan tinggal di area Bangi dan Putrajaya..

SM Megahwangsa aka Sekolah Memandu untuk belajar memandu ada menawarkan perkhidmatan bagi mendapatkan lesen kereta motor dsbg bg area Bangi dan Putrajaya dan selected area of Kajang..

SM MEGAHWANGSA
beroperasi dari Seksyen 15 Bangi
Cikgu: Samrizad (Izad)
Contact number: 0126244748
Harga lesen memandu: tertakluk kepada jenis lesen yang diharapkan (boleh bincang)
Lokasi institut memandu: Sg Buah dekat Nuklear Bangi Lama tu


Ni gambaran kasar sekolah memandu tu


ni pintu masok die la ni.. kat bawah tu sekolah memandu tu lah

   

Ni plak kereta sekolah memandu, bagi yang nak belajo dan amek lesen kereta.. kalau motor, guna motor institut la kan.. bas ngan lori pon guna institut punye.. 


okkey jgn malu dan segan wassap 0126244748


amaran: wassap untuk tny pasal lesen jek.. kalo ngorat siap korang aku kejo ngan parang.. hahaha


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails