Saturday, November 15, 2014

Naufal's birthday celebration: 2y part 1

Huhu.. sambut birthday naufal yang tak di rancang... kami plan nak sambut bedday naufal esok kat umah akk ipar saya.. tapik bila balik kerja tadi, amek naufal, rase mcm tak sampai ati takde acara potong kek pada hari kelahiran beliau.. ingatkan saya sorang jek yg rase camtu, ayah die yang masih belum abes keje pon call tanya nak makan ape, nak beli kek, dan mcm2 lagik.. haha.. tros terjadiknya sambutan harijadi di malam hari.. alang2 dh masak dan beli kek sebijik, kami pon invite je angah saya datang memeriahkan majlis.. hehehe

Part 1: memang sempoi je la kan sume last minit.. kek kings, nasik goreng ngan kfc bucket jek.. haa sempoi.. abg ipar pon ada buat kek marbel.. selesa memenuhkan ruang makanan dan ruang perot.. hahahaks.. tema merah biru spiderman..






gambar yang berseni.. encik hensem saya.. ahhahaha

dan kat bawah ni suasana meriah yang tercipta.. abaikan la props yang berteraburan sana sini tuh.. haha were not supposed to be in the pitcha..







acara suap-suapan kek bedday yang simple..





kegembiraan sgt naufal, abang adif ngan kakak aleya datang umah.. mmg berkejaran, menjerit2 tak berhenti la depa.. mmg kecoh.. time tdo pkol 10 pon selamba jek berlari2 berpeloh2.. seminit jek abg ngan kakak balik, tros melepet kepenatan smp tertido.. hahaha.. drama sgt!



Alhamdulillah, birthday boy semakin bijak.. semakin panjang akal.. dah pandai cakap.. dah pandai baca doa makan.. abc dah tahu.. 123 dah tahu..alif ba ta pon dah tahu.. tahu tak semestinya hafal.. tahu tak semestinya kenal.. cuma tahu je.. ikot2 boleh la.. pelat2 jugak lagi..

mummy dan ayah sentiasa doakan naufal jadik anak yg soleh, sentiasa ingin belajar, dapat menilai positif negatif, murah rezeki, terang hati.. disenangi orang sekeliling, hormat orang tua muda sebaya..

we love you to the moon and back.. dan cecepat dapat adik.. aminnnnn...
posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. happy birhtday Naufal! comelnyaa lahai naufal.. penat sgt tu smpai tertidur. hee.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Hubby bufday naufal. Smg membesar menjadi ank yg soleh.

    Selamat cepat2 dpt adik :)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Naufal :) semoga menjadi anak yg soleh :)

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Naufal ! ! ! semoga jadi anak yang soleh >< jangan nakal-2 , hehhehhe

    comelnyaa naufall >< penat sangat smpai tertido yea ^^ ,

    ReplyDelete
  5. selamat menyambut hari lahir Naufal yang comel!! ^_^ eee cutenya dia tidur...

    ReplyDelete
  6. nampak macam tinggi lampai je naufal ni ^^ selamat hari lahir! lewat sikit acik nak ucapkan kat naufal. nanti dah besar, jaga mak ayah baik2 ya. naufal harta paling berharga tu. nilai dunia dan akhirat :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails