Thursday, October 30, 2014

Mixed up schedule

Salam..

Semeqwfnjak wafvsg55wàsXRatazm ahhqqqnv
posted from Bloggeroid



^
 |
 |

Entry kat atas ni was published by SYAFI NAUFAL.. tgh2 menaip boleh plak die mintak susu supaya mak die tinggalkan henpon..pastu die pon laju2 amek alih dan post an entry... sabo jek lah.. 

-----

Entry yg sebenarnya nak bgtau ni.. Semenjak dua menjak ni.. terasa diri tak berape ada kerje kat opis.. tak berapa pentinglah kalau nak bahasa mudah paham.. boss takde bg keje..
meeting pon tak penah di panggil utk attend.. 
meeting dengan org luar mmg payah la.. 

so disebabkan takde keje sgt.. aku pon malas lah nak gunakan planner.. takde dah la nak note ape2 kat calender.. 

skalik tu.. ambek ubat.. 

8hb/11/2014 patutnya wakil MIROS utk lawan netball.. tapik 8hb/11 tu jugak la akk ipar kawen kan anak die.. 

hohohoho

Pening!

2 comments:

  1. dua dua event penting kan? huhuhu kene buat keputusan yg bijak ni spy x de yg terasa hati. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la.. netball team dah la ketandusan player.. akk ipau mesti lah diutamakan

      Delete

Related Posts with Thumbnails