Sunday, October 19, 2014

Birthday celebration

Salam.. 18hb adalah birthday my hubby.. nak celebrate special2 tp beliau kerje sekolah memandu plak weken kan.. so mmg x plan lah.. (merajok..dah plan plan pastu die keje.. haha)..

Saya tahu mesti die expect die masok rmh je time balik keje kami sambut ngan kek yg dh terpasang lilin sambil nyanyi lagu hepi besday.. mmg tak lah.. kan merajok.. ahah.. dengan hampa dan kecewa dan tak malu, sampai rmh tros tny mana tmpt aku nk bwk belanja makan.. hoho kesian besday boy menagih simpati..

Mmg dlm kepala dh decide simple2 xde seprise2.. g alamanda beli kek aiskrim (dah lama dok ngidam) bersama2.. pastu makan la kt mana2 kat almanda tu je.. dan itu yg terjadik pon.. simple je.. tapi sweet jugak rupanya.. hahah..



Naufal lah yang terpaling geram dan tak sabo nak ngap aiskrim cake tu.. die paling semangat nak soh bukak.. dah terbentang depan mata mmg tangan tergapai2 pastu mata tak lekang dari kek kesayangan.. ayah nak mintak naufal suapkan ayah pon mmg sukar la sbb naufal sentiasa je mulot nganga nak masokkan kek dalam mulot sendiri.. hahaks.. owh btw kami lepak makan2 kat fishmarket manhaten...















last but not least gambo OOTD wanita jelitawan.. haktuih. hahah.. sbb terlalu jelita, tu yang gambo samar2 dibawah lampu neon jambatan putrajaya.. ijad tak wassap plak gambo kat hp die, gambo yang lebih kelihatan remaja.. sobs..
  

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails