Thursday, September 25, 2014

Review Mekap: Ccdd simplysiti

Terpengaruh terpengaruh terpengaruh lagikkkk... hahaks.. kali nik ngan CC cream plak.. terpengaruh ngan seller kat SEPHORA.. muka licin gilerz bila tanya pakai ape die ckp pakai CC cream.. tapik die tak bgtau jenama ape..

pastu gi la kat online shop nak beli CC cream.. tgk yg paling mahal (konon2 yg mahal tu yg bagus la kan).. jenama rachel K.. berpikir2 nak beli sbb duit KELAB MIROS pon tak bayo lagik tapik gatal nak beli mekap base yang harga RM ratus2..

tetiba arni wassap bgtau simplysiti ade sale kat PKNS dan syu g review budak giler putih muka mcm patung kawen nampak pelik semacam jek muka.. tapik malangnya takde CCDD cream di PKNS..

dengan keterujaan yang tinggi aku pon g jek beli kat guardian.. RM42.90 CCDD cream simplysiti nih

dan lihatlah sendiri majik!!







     muka bogel                              CCDDcream Simplysiti


gambar ni.. dari 1 gambar yang sama.. so takde la effect cahaya berlainan ke lense ke flash ke ape kan.. so mari kawan2 ramai2 kita g beli CCDD cream Simplysiti..

@ctdk nak duit!

5 comments:

Related Posts with Thumbnails