Friday, September 12, 2014

Asean NCAP: untuk yang bakal beli kereta baru

asean ncap is a new car assessment program for south east asia region..whereby we (asean ncap organisation..sort of) crashed a new car, the lowest variant, and give rating to the car based on the car performance untuk emmastikan penumpang didalam kereta selamat..

we are giving the rating based on org beso dan kanak2 punye safety berdasarkan kecederaan yang di alami rentetan daripada ujian kemalangan itu..

maka, kami dah uji 31 bijik kereta baru dan kereta sedia ada di pasaran malaysia, thailand, dan negara2 asia tenggara.. pengguna, kamu2 yang plan nak tukar kereta.. atau nak start beli kereta.. boleh lah jengok our website www.aseancap.org untuk check selamat ke tak selamat kereta yang korunk idam2 kan

better check dengan asean ncap dlu before make a dission sbb ada je kereta yang wallah power giler cantik pastu mahallll tapi never been tested dan tak pernah diketahui pon camne die perform kalo crash..

Naufal pon sokong asean ncap.. weeehhaaaaaa...






No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails