Monday, August 11, 2014

Susun Atur: Tempat letak span cuci pinggan

Saje nak sakat shela.. haha nak buat entry same.. gigih tau g mr diy time rehat pagi tadik yg puasa ganti.. berusaha g beli tempat letak span yang comel.. actually tak plan nak g singgah mr diy.. plan die nak g giant g beli meja dan kerusi lipat utk research jek.. tapik biase la.. dah g warta mmg tak sah la kalau tak menyinggah kat tempat paling disukai tu..

ok kat bawah ni la tempat sy pny letak span basuh pinggan.. MR DIY RM 4.50 jek.. sebenarnya tempat letak sabun mandi yg LUX tu.. tapik ade aku kesah?.. nak kaler putih jek jugak same ngan shela.. hahaha... nampak dengki? hahahahhaha


walopon die kecik tapik konsep same ngan shela pnye.. tampal guna pressure jugak


yg atas die siap boleh cabut2.. canggeh kan.. RM 4.50 jek


taraaa.. gambaq kabur bateri phone nak kong dah time magreb2 ni.. dah siap letak span yg ade 2 jek

owh nak cerita lagik betapa gigihnya nak buat entry yg same ngan shela.. balik2 kerja, tros cuci2 singki sbb nak amek gambo yang bersih... hahahahhahahha... 

kalau nak tengok yang hat shela buat.. yang lagik cun dan terang gambonye.. sila lah ke belog shela abd rohman.. enjoy! 

6 comments:

  1. HAHAHAHA ! Dilottt !! dengan harapan aku terkesan dengan ko ? HAHAH ! tapiii memang tak boleh belahhh ! nak jugakkk kaler putih ! HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha padahal mmg ade kale putih jek pon... hahahha.. tp dpt promosi belog secara free okkeh

      Delete
    2. HAHA ! okkk.. promosi belog.. thanksss dilottttt ! :P

      Delete
  2. Replies
    1. Uyah jeles a tuh org tak mention belog die.. hahahha... nnt i bwat khas tok uyah plak :p

      Delete
    2. Hahahah...takde maknenya...dah byk kali fara mention blog uyah...cukup-cukup la tu...nnt glemer sgt....huahahahahah :p

      Delete

Related Posts with Thumbnails