Thursday, August 7, 2014

Susun atur: Pantry

Pantry tu ape ek.. tempat letak stock2 makanan kan... so ni kira pantry la jugak.. tempat letak kuih raya tepong bihun susu tin milo ngan susu naufal.. tapik skalik ngan brang2 kaca yang jarang guna.. barang2 ni sy letak kat kabinet kitchen konon2 BAR.. bahagian mengadap dapo ade pintu gini.. dapat la simpan brg




suffy goat tu susu formula naufal.. start campo susu formula dari naufal umo 1 tahun 6 bulan.. mummy dah tak larat nak layan anak nak ngempeng jek.. so time2 mood naufal baik.. time die behave.. time ade org datang.. die minum la susu formula kadang2.. dan time kat taska mmg sepenuhnya susu formula jek.. susu kambeng.. sbb mummy dah merajok ngan taska tak hidangkan susu mummy perah kat anak saya itu.. so saya dah tak perah susu di tempat kerje lagik..

pemandangan bawah ni plak.. sy dah pernah share rasanya.. 1 portion of my kabinet dapo.. kabinet yang paling dekat ngan stove.. belah bawah.. bekas putih besar tu tempat letak beras.. beli kat alamanda jek.. tak mampoo nak beli yang tupperware.. lagi pon lagi jimat space kalau gini.. pastu garam gula air2 minyak.. bawang kentang campo2 kan jek.. nnt nak amek sort je la sendiri.. bawah bawang tu rempah2.. susah gak nak amek tapi bukan ade org lain yang pakai pon. so i ok jek




tayah la gamba sampai 2 kalik gamba yg same.. hahah... nampak beras terabur2 tu? malas nak lap sblm sesi penggambaran... hahahahha


2 comments:

  1. wiwitttt ! kcolly beb ! patot makin taktekk ! ekekeke ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi.. harus lah dh tak mkn dah bile resdong terok

      Delete

Related Posts with Thumbnails