Tuesday, August 5, 2014

Road to 5K

wah.. impian lagik nih.. 5K ape plak lah tu.. 5K gaji? hoho.. tak lah.. lambat lagik nak 5K gaji tu..

road to 5K kali ni ade 2 tujuan sahaja:

5km jogging dan 5kg weight loss wuhuuu... 

kalau dalam worldcup diet journey.. aku amek masa dlm 2 bln untuk turunkan 75kg kepada 71kg.. untuk road to 5K ni plak aku target dalam 3 bulan.. bia sweet n steady.. slow2 asalkan menjadi.. (padahal tahu mmg susah nak turun even ke angka 69 jek pon dari dulu lagik)..

target nak capai 5km jogging dalam 1 sesi.. stakat ni paling jauh pon 3.5km..

so, i'll start my road to 5K journey dengan berat 71.4kg.. from 5 Ogos - 17 October.. 18 October aku bg hadiah badan yang solid mantop jek kat bedday boy.. senang.. tayah g beli ape2.. wahahhaha kedekot pny binik..




4 comments:

  1. Chaiyok2 dear..semoga penurunan berat badan dapat dihajati..Amin..Usaha dan exercise tau..jgn bergantung pada ubat k..

    ReplyDelete
  2. chaiyokkk dilot ! aku ja la.. tak terdiett ! kuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh boleh join.. xde masalah.. moh kita

      Delete

Related Posts with Thumbnails