Friday, August 15, 2014

Opis: majlis ramah mesra VSB Centre

bersempena ngan pengarah centre kami nak meninggalkan kami kembali kepada Kementerian asal beliau, kami pon mengadakan sedikit majlis untuk beramah mesra ngan beliau.. ramah mesra lah sgt.. beliau bg watikah kata2 nasihat2 yang mcm nak enhance balik nasihat2 yang die pernah bagi kat kami..

antara nasihat beliau (yang aku ingat)
1. yang diatas perlu dituruti/dipatuhi... yang dibawah perlu dihormati.. yang dibawah jgn menumit
2. ...
3. ...

errr.... aku tak ingat ke ek nasehat lain.. ahhahah

ok jom bergambar



Cikty, die mmg bg gambo yang ko cocok lubang idong aku.. hahahahhaha
gambar pon tak banyak.. tabest la VSB ni.. lagik best masok RUBC atau REER.. hahahha

2 comments:

Related Posts with Thumbnails