Saturday, August 23, 2014

Majlis makan mesra2 dirumah saye

Sempena aidilfitri yang bersisa.. time ni je la pon sempat.. lunch hari jumaat.. ajak kwn2 opis dalam wassap grup sukan dan vsb dtg bertandang (yang tak terjemput jgn kecil hati ye.. tak termuat nak cater capacity besar.. insyaAllah next2 event (wow mcm menteri2 asik nak wat event saje)).. sempena menghormati #MalaysiaBerkabung sy konsepkan kepada konsep pakaian gelap.. Alhamdulillah, rumah dekat dgn opis.. 20 minit perjalanan, sempat laa makan2 dan borak2 kecil..

menunye adalah:

mee bandung..
baked macaroni spegeti
puding laici banjir as dessert
air oren mandarin..

sume home made! masak mlm jumaat, sbb tu sedapppp semuanyaaa.. hoho..


orang2 terawal :)


ahli jemaah.. kene la masokkan dalam belog kan.. hehe


makan berborak.. berborak makan lagik.. 











Salam2 ngan acik dayah.. time ni dah tinggal 3 org.. time ni naufal dh sepahkan umah.. grrr





kene paksa begambo ngan aunty sel.. aunty sel suke nyakat nopal tau.. 



org terakhir.. dalam pkol 2.15 camtu sume org dah balik.. marilah kita sambong keje kat opis.. huhu.. 

kebetulan plak aku adalah bz giler dah last2 days of the week.. ngan data collection nye yg scheduled next week.. ngan grand prix nye yg tetibe mcm 'eh aku yg kene buat script?' .. terkejut kejap sbb i wasnt expected that.. i wasnt realise it was coming.. ingatkan mcm dari awal mmg bukan org penting dalam event tu.. tetibe dah jadik mcm floor manager of the event.. mcm eh! eh! eh! (terkejut mak!)




ni cara saya susun atur pinggan mangkok cawan dan sudu garpu.. mmg simpan dalam storage box dalam store.. pastu susn jek laa dalam box tu atas meja.. pastu guna pakai bekas yg beli kat MR DIY tu utk letak sudu garpu dan cawan.. barulah naufal tak dok kacau tak dok amek amek..


4 comments:

  1. aku ade komen tadik..tapi x sure ko dpt tak?dpt tak?haha

    ReplyDelete
  2. sedap makan kat rumah fara..nak tambah banyak kali nnt tak cukup orang lain nak makan :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails