Monday, August 18, 2014

Beraya di hari jumaat time rehat

Dah 2 jumaat dapat undangan beraya openhouse.. beraya time rehat hari jumaat yang nak kata panjang x berapa panjang tapi sempat la kenyang perot suka hati.. gelak2 usik mengusik.. huhu..

kalini kita ke rumah seorang akk opis yang baik hati bijak bistari.. (puji2 nak duitttt!! haha).. umah kat semenyih.. besooo.. best.. cantekkkkk.. rase nak tuko jek rumah sendiri ngan umah derang.. haha

pas aktiviti makan memakan.. tibalah aktiviti yang paling berharga.. posing memosing...


kreatif pemilihan lokasi bergambo.. bebetol depan sofa.. bit mmg dr awal dah berkenan kat sofa kak mas nih.. dah nak balik die mcm nak baring2 atas sofa.. 



peace


pray for gaza..


sopan at first



pastu bak kata penganjur photo taking 'riang ria di aidilfitri' - aksi buat2 gelak.. poyo abes.. hoho

4 comments:

  1. yang jubah meghah tu.. amboi.. kembang beno... muka pon penuhhh ja macam pauuu ! huhu ! i loikeee gambaq last ! ekekekeke !

    ReplyDelete
    Replies
    1. idea sape.. mesti lah tuan penyumbang idea paling suka.. hahah

      Delete
  2. hehe..tq tau datang memeriahkan suasana..sempat lagi posing riang raya..tuan rumah xajak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan rmh bz mlyn tetamu.. aksi ni utk kanak2 jek.. wahhhh kanak2 sgt.. hahahha

      Delete

Related Posts with Thumbnails