Tuesday, July 22, 2014

Try gugel + mention

haha entry ni saje nak try2

+Helyanti Hamdan hai yanti.. aku baru belajo guna gugel + mention nih.. hehehe

syok plak rase bleh tag tag kawan2 kat belog post kan +iJaD aDemOOd pon boleh di tag kat entry saye pasnih.. kihkih

habes la ramai la akan dapat tag mcm +Nur Brkich yang kat perth pon bleh di tag.. ehhehe..

gugel + mention nih dah start dari 2012 bln october kalo tak silap.. tapi aku baru jek realise kewujudan nye.. pasni kalo entry2 yang berkaitan bleh la tag tag.. hehe.. ok babaiii..

4 comments:

  1. Replies
    1. tu la.. baru ternmpk time godeh2 layout.. tapik kat komen tak leh tag plak.. slalu terlepas nak baca reply owner blog..

      Delete
  2. Aku pon xtau kewujudannya.. blogspot dah x pki.. g+ lagi la x penah bukak pon :D

    ReplyDelete
  3. G+ ni mcm x user friendly k9t.. xreti gak aku nk guna

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails