Monday, July 21, 2014

Tips sehat Ramadhan

Nak share infographic ringkas berkenaan tips nak dapatkan puasa yang segar dan sehat dari perspektif physical.. 
INFO PUASA

mesti ade yang kutuk ni ckp dah lambat baru nak share.. hehe.. baru berkesempatan.. tapi kalau aplikasi time2 tak puasa pon boleh.. kalau nak aplikasi time puasa 6 syawal nnt pon boleh.. 

owh sementara tu.. nak update on my WORLDCUP DIET..
my worldcup diet journey dah berakhir dengan berakhirnya fifa worldcup 13hb julai aritu.. yang menobatkan germany sbgai pemenang.. dan sy pon menang jugak.. bejaya hilangkan 2.9kg.. yeyeahh!

dan skang masih sambung diet tapi tatau nak namakan ape utk sesi diet ni.. tayah bagi nama dlu lah sbb risau jugak 1 hari raya nnt naik 2 3 kg.. lepas seminggu raya nnt baru nak bwat program diet bebetol.. program utk 3 bulan ke kan.. smp 14hb november 2014 sempena bedday nopal nnt ke.. haaa time tu baru nak bg nama.. ade yg nak join ke? hehehhe



2 comments:

  1. Yg #3 and #12 tu susah.. mmg bulan puasa x cukup tdo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei aku lupa nk mention bukan aku yg bwat.. ohmai

      Delete

Related Posts with Thumbnails