Thursday, July 10, 2014

IDEA Susun Atur: Frame gambar

Sumber gambo ni dari rakan2 yg share kat FB group susun2 atur ke hias menghias teratak.. tak ingat aih.. yang penting mmg best gile sbb die guide skalik frame size ape yang sesuai utk setiap design penyusunan..

kat rumah saya, frama memang sikit.. gambo yang ade lagik lah sikit.. jenis tak suke begambo cecantik walaupon dah ade anak yg hensem.. kehkeh.. pastu jumlah gambarajah yang di cuci lagikkkkk la sayu.. takde langsong kecuali gambo kawen.. tu pon mujur sbb mmg dah termasok dalam pakej kan.. otherwise mmg sedeh!

tapi teringin nak mendekoninasikan dinding2 yang sayu dengan wajah2 girang kami anak beranak.. teringin nak tampal2 frame kat tangga.. kat bilik.. kat sudut tu sudut ni. teringin jek la mcm biase.. kat dinding yang kat bawah tangga tu lagik la bogel togel jek tak meriah pon..

lagikpon kan.. stiap kalik pegang frame.. nak beli.. mesti rase mahal dan tak berbaloi.. haha tak kire la kat ikea ke.. kat daiso ke.. kat tesco ke.. pegang letak pegang letak.. nnt dtg next time tgk lagik.. pegang lagik letak balik.. hahaha... mmg kedekot!

ok ni la idea2 utk simpanan saya.. simpan jek la dlu.. kan takde pon lagi gambo yang nmpk keluarga harmoni.. so simpan jek la smp ade bnyk gambo2..

 


nak kne g buat famili white studio shooting lah


5 comments:

  1. Lot aku memang nk buat projek nih pun. tengah cari frame putih and hitam yang murah. Dah la nak print gamba mahal jugak nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg.. print pkai printer je mmg nmpk sedih amat.. haha.. kat kedai foto mmg sekeping rm0.40 zaman dulu2 skarang sure mahal dah

      Delete
  2. huhu..gigih..rumah I xde gamba pun..ada sekeping besor tu je la...

    ReplyDelete
  3. Yg beso tu lg la yg mahal.. haha.. cantik tapi

    ReplyDelete
  4. Semua design tu cantik-cantik..boleh cedok idea ni..hehee..Aida pon join grup tu..inspired sangat!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails