Sunday, July 13, 2014

Baju raya aaron aziz jakel bangi

Aaron aziz sgt kan raya tahun ni.. give up nk jahit baju melayu ijad.. sbbnya kain yg dibeli secara online terlalu kain sekolah agama.. maka g la jengok je jugak jakel temporary kat depan warta bangi tuh.. gila ko tak jengok.. jakun kot ade jakel kat bangi.. hahaks..

memula g, xbawak ijad.. g pagi2 pkol 10.. baju zizan razak ada happy hour sale.. dari 180 jadik rm100 free sampin free butang baju... carik2 size ijad xde.. yang tinggal size 3xl jek.. ramai no org bangi buat tema raya kaler ijau gitu.. tensen mak...

pastu usha jauh2 jek baju aaron sbb harga rm280 kan.. mmg tak lah!

tapi the next 3 days ijad ajak g jakel.. try je jugak baju 3xl tu mmg gedabak.. promoter soh try aaron tapi aku cakap bajet aku bawah rm150.. teros die ckp ok baju aaron kita boleh bagi rm150.. haa laju jek g try... pastu saje2 la sebut 'free sampin eh?' hehe dapat kau... cume terlupa mintak free butang baju.. rugi disitu..

baju si naufal plak takde size kat jakel bangi tuh.. size yang tinggal yg gedabak jek..

tadi ptg g jalan tar.. ronda kat lorong yg bnyk stall tu tak jumpa kaler yg same.. yg ade lebih kurang same pon mahal rm50.. pastu ktrg tergerak hati nak g sarah huges the globe yg kat jalan besar sblh kamdar ngan nagoya tu..

kebetulan tgh happy hour.. kbtln harga mmg tgh murah rm 29.90 jek.






Baju melayu kanak-kanak kaler hijau zamrud atau amerald green ni blh carik kat the globe sarah huges kat jalan tar.. ktrg beli time happy hours.. only rm29.90 jek.. suka sgt sgt suka.. win sgt!

Baju mak die x siap lg.. guna jek kain baju sekolah agama tu.. tapi tgh dilema.. kat tangan nak guna kain sekolah agama ke atau beli kain yang same ngan kaler baju melayu ijad.. lace tinggal sikit jek utk kat tangan.. kain pon kompius nak guna kain ape.. pening betol pikir.. haha




1 comment:

  1. tq for the info. punya la susah nak cr bj melayu budak kaler ni

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails