Wednesday, June 18, 2014

Susunatur: Workstation di opis


Jengjengjeng.. beginilah susunan meja orang yang takde keje.. hahahks.. rilek giler tahun ni.. malas gler nak buat keje sendirik.. org lain dah la takde pon nak invite jadik Co utk research2 mereka.. maka saya yang takde keje ni pon dapatla meja yang kemas.. wiweet..


semalam fresh lagik tampal 'wallpaper' pink tu.. pink sgt.. nak lawan uyah nazura .. keh keh.. tapik itu jek barang yang pink pon.. mende2 lain sume tak pink pon.. tak dapek la nak layan uyah.. :p

gambar bawah ni.. frame yang Allah muhammad tu pon baru jek bwat smlm.. tapi dah print lama dah.. patutnye kne tuko kaler pink kan tulisan khat kufi tu.. nnt ade masa nak ubah la..



Bende paling serabut adalah wayar laptop yang kaler itam.. sbb nye die akan merintang kat atas meja.. sbb nya plug kat belah bertentangan ngan lubang cocok wayar.. sebab ianya adalah laptop yang sering dibawa kemana2.. takde la keje nye aku nak rajin2 sgt susurkan wayar tu menyusup dicelahan2 utk jadikkan die tersembunyik.. terpaksa redha jek ngan penjalaran wire tersebut..

Anjing tu dihadiahkan oleh kawan yg nonmuslim, gadis thailand.. so takleh la nak buang.. org bagi..

pastu yang sebelah kanan... dan yang terkeluar dari gambo adalah ruang yang tak tersusun.. so tayah la tengok.. hagagga.. i is maloo :p .. i is hipokrit :p


17 comments:

  1. auwww pinknya wallpaper tuh fara...kalah iols...hahaha...cantik-cantik cuma wayar tu je kene pk camne nak bg dia tak nampak...hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uyah.. mmg nak jeleskan uyah,, yes! bejaya.. hahahaha.. nnt i buat yg mcm kak Fizah suggest kat bawah ni

      Delete
  2. comel workstation dia..hehe...tang wayar tu, blh buat kotak diy je dear..mmg tenang mata tgk lps tu...

    juz nk share kut nk tiru...hhehe

    http://susunatursioca.blogspot.com/2014/02/step-by-step-diy-shoe-box-untuk.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbnrnye..sy dh terpikir dh kak fizah.. tp sy hny pikir tanpa gerakkan otot2.. sbbnye malas lg tinggi dr rajin.. haha.. nnt ada mood yg terbaik sy akan buat nnt .. tq kak bg idea

      Delete
  3. bagoss!akhirnya fara dilot rajin deko tempat sendirikk..kekeke :P masa iols keje sane xde pon rajin cenggini..hihi..iols nak kemas workstation jugak la before bersalin ni..

    ReplyDelete
  4. bagos!!! fara dilot dah semakin rajin...kekekeke :P dulu masa iols keje sane xde pon deko2 workstation ni..hahaha..iols pon nak kemas workstation la before beranak..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi tayah eksited sgt nak komen smp 2 kalik.. haha.. aku sgt setuju kemas workstation bfore beranak. sbb dulu balik cuti beranak 3 bulan pastu segan gak tgk workstation sgt serabut.. hahaha

      Delete
    2. hahaha..excited uols! sbb tak sangka workstation fara dilot makin meriah..kahkahkah

      Delete
  5. kalau tampal semua keliling wallpaper tu lg cun...jeles tau....haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy print guna kerajaan punya printer.. haha.. haram .. so kne slow print time org takde pastu takot2... hahahah..

      Delete
  6. kemas jek ye...hehehe...owh pencil banyaknya...spot there...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pensel hasil koleksi g bengkrl s3minar2 kat hotel2.. g conference2.. sume bwk balik pensel.. huhu

      Delete
  7. sis... macam mana nak buat macam frame yang Allah muhammad... ada buat DIY tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala print jek gambo gugel ayat kufi size besar.. malu plak nk buat diy simple sgt.. hehe

      Delete
  8. Ni thp kemas la ni.. meja aku penuh wayar je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kejap jek kemasnye.. pastu tros ad3 borang2 kne isik dan hantar

      Delete

Related Posts with Thumbnails