Tuesday, May 20, 2014

TIPS: lantai tiles licin


aku mmg ade masalah ngan mop lantai.. haha.. slalu tanya Uyah camne nak mop latai bersih2 sampai licin.. 
sbb slalunye bile pas mop, mesti lantai becapok bile dah kering.. geram tau.. rase mcm nak guna mesin yang kat hospital tu.. yang bulat ade bulu2 kat bawah die tu.. mcm nak sewa jek ngan RADICARE.. geram..

pastu last week masalah mop bercapok ni dah tak jadik lagik kat I bile I dah start guna SCOTCH BRITE mop yang kaler kuning ni.. mop sekalik jek ngan sabun yang sikit jek.. teros licin.. teros bersemangat nak mop hari2.. haha.. sgt mudah.. suka!!

kawan2 boleh la bertukar kepada mop mahal ni..dalam RM 11 kot kalo tak silap.. strip die yang tak berbulu dan menyerap sume air time mengemop mmg sgt membantu.. saya sokong SCOTCH BRITE 100%.. haha

mungkin akan repeat order pasni.. yeaH!




1 comment:

  1. Sekiranya masalah lantai licin masih berlaku, boleh hubungi kami di MyCuci Cleaning Services. Layari FB page kami di http://facebook.com/mycuci atau hubungi O13-73184O9 (helmi) untuk keterangan lanjut.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails