Thursday, April 3, 2014

Menang Giveaway IntanBerlian

wahhh dah lama gila kot INTAN BERLIAN MEGA GIVEAWAY ni umumkan pemenang.. baru ni la ha sempat nak menyebok2 bagitau sumeorang yg i menang.. hahaks..

Cabutan ke 42
Baucer Diskaun 25% untuk pembelian di The Veil By Ruzaini Rozlan
113 : http://little-smaller.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html?m=0

so berebut2 la g ke website ni 
cecantik sgt tudung nye.. cecantik lagik model nye.. mmg kalo org jual tudung ni.. kalo model nye cantik, org akan lebih tertarik utk beli, sambil berharap bila kita pakai, muka akan jadik same cantik cam model.. tapi kalo owner tudung tu sendrik yg menggayakan tudung mereka, dan muka yg tak berapa seswai ngan tudung itu, akibatnya akan menyebabkan org sedikit.. sedikit jek la kan.. sedikit teragak2 nak membeli.. heheheh 
so bila dah tergoda ngan shawl2 yang cun2.. yang terpilih adalah:





2 aku pny 2 lagik owang len punye.. belikan tok kawan2.. kalo ade rezeki ape salahnya share2 kan..
comelzz.. 

2 comments:

  1. Wah tahniah lot. Pantas ko :)

    ReplyDelete
  2. Haha gugel jek.. tekan2 menjadik plak.. tros aplikasi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails