Monday, March 17, 2014

Tambah class motor kepada Bfull

SM MEGAHWANGSA AGENSI ade bwat jugak kalau nak tambah class motor.. skarang kan memang trend org kaya2 nak mula2 minat ngan motor besar.. yg dah bersara pon ramai suka nak ubah selera layan motor besar.. feeling kot kan.. 

kalo tengok mmg dah jadik trending a konvoi motor besar ni.. cool.. ensem.. lagik2 yang pentingkan safety.. helmet ngan jacket ngan kasut boot ngan sarung tangan.. pastu pkai reflective jacket lagik.. mmg nmpak gagah aa atas jalan raya.. 

so bagi mereka yang berminat nak tambah class Bfull motor.. boleh la call atau contact SMS weChat Wassap 0126244748.. EN Ijad.. tanya harga tambah class motor ke.. nak dapatkan lesen L motor tros kepada BFull ke.. semua pon boleh.. 

wassap/sms/call 0126244748.. en Ijad.. 

Bfull motor, B2 motor, lesen memandu motor, lesen L area kajang, bangi, putrajaya, serdang.. 




No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails