Thursday, March 27, 2014

Review 52 week money challenge



Ingat tak resolusi 2014 yg awal2 tahun dlu? haaa nak sgt kan join 52 week money challenge ni.. skarang dah smp week ke 13..



pergh mengah nak korek handbag purse sume nak cukopkan 13 hingget.. perghhh .. perghh... ni baru belas2 ingget.. nnt kalo dah puloh2 yg mcm rm40 seminggu tu.. mampu ke aku nak bekorban duit harian belanja makan tghari? omai omai..

mampukah?

walopon dah berjalan 1/4 drpd penyimpanan ni.. aku still blom decide nak guna duit last tu utk beli ape.. seribu lebih jek pon.. akhir tahun plak tu.. nampak sgt bakal digunakan utk bayar renew road tax ngan insurance keter mazda.. alahai.. nanges mengenangkannya.. alahai..

6 comments:

  1. Replies
    1. tak tau la dpt simpan smp bile nye ni.. ehehe.. kekadang korek balik duit dalam tabung bile dlm purse dah kosong.. ahhaha

      Delete
  2. ishk belum penuh dah ada benda nak beli..hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha mesti lah plan.. barulah cekal hati nk isik stiap minggu

      Delete
  3. idea yg terbaik la ...napa la tak pernah terpikir cenggini
    aci tgak kalau nak cilok jugaks idea ni
    hu hu syok syok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aci aci bkk pintu..nana balik pkol 1.. hahah
      Aci jek kak.. smpt lg nk kejar.. tak pon bole bwat template baru ikot customization sendrik2

      Delete

Related Posts with Thumbnails