Monday, March 17, 2014

Anniversary kelime


dah lamanye rase tak tulis kt belog.. sejak peristiwa yang menggemparkan negara MH370.. teros rase terpendam jek nak tulis segala penceritaan idop.. mendoakan yang tidak bersalah selamat dan kembali ke pangkuan keluarga dan dibukakan pintu hati untuk memeluk Islam.. dan mendoakan si penjenayah si petualang di jatuhkan hukuman Allah yang Maha hebat.. Ya Allah tunjukkanlah kepada kami jalan yang lurus, jalan org2 yg beriman dan mendapat petunjukMu..

Sambutan anniversary pada 7hb 3.. sehari sebelum peristiwa menyayat hati itu berlaku.. disambut secara kecil2an kat Laman Grill time balik keje pkol 5 ptg.. takde candle light dinner dah.. simple jek.. makan2 dah.. yang penting ade si penghibur hati si kecik comel lote tu dah cukop dah..


kabur kabus jerebu :p

we both love you ANAK 


umo baru setahun lebih dah dapat merasa makan camni ANAK.. untung betol.. mak ko dlu dah start keje, gaji sendirik baru dapat tau.. jadilah insan yang bersyukur ye ANAK


aku lupa aku order ape.. dah lama sgt.. kambeng shoulder kot.. siap ade kebab kambeng
 dan potato bake mushroom cream.. sedap



aku nampak kurus dan cantek.. so kne letak gambo cantik bnyk2.. haha


Mr Hubby pon dah tak ingat order ape.. steak sirloin kot.. 


Ijad kecow2 time nak order tu bgtau dak waiter ckp ktrg sambut anniversary.. pastu time dessert, kedai bwat surprice kat ktrg hanto kek yg ade tulis2 happy anniversary ni.. terharu sgt.. sedap plak tu dessert die.. rase nak makan 18 bijik kek die ni.. eheh


Anniversary celebration yang simple dan menghappy kan.. pkai baju keje jek tak mandi pon tapi happy.. hahah... Naufal pon pkai baju balik taska jek.. 

another 5 years to come.. another 1000 years to captured.. 

azam 5 tahun akan datang:
cinta membuak2
rmh beso lagik
keter bmw 
anak tambah lagik 2
badan kurus macam lidi dua2 org gemok tu.. aahahha

I LOVE U, BeBY


review Laman Grill Chef Zubir.. sedap.. tapi masin.. comparable to @Grill seksyen 9 Bangi?.. lagik sedap @Grill.. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails