Friday, February 28, 2014

Susun atur: store bawah tangga


Akhirnya terlaksana jugak perlaksanaan mengemas store bawah tangga yg berselerak gilos nak masok pon tak boleh dah..

Merujuk kepada entry lepas berkenaan susun atur store tu.. yang konon2 nak guna rak ikea tu kan cam gambo bawah ni

yang konon2 nak tiru macam belog iHeartorganizing yang cam ni 

Source iHeartorganizing 


tapi akhirnya beli rak kt E-rack solution sdn bhd kat sg chua belakang stesen minyak PETRON jalan nak ke kajang.. no tepon die skalik aku hapal 0387333802.. Rak biru kuning ni jek laaa yg harga cume RM 85 jek.. dah senang dah jadik dah store aku.. hahaks..



  pandangan dari pintu store

Box plastik putih tu pon pembelian yang WIN.. beli time offer CNY kat tesco RM 16 jek.. harga skarang ni bile nak beli lagi nak tambah lagik 2 3 bijik dah jadik RM 32.. ngeng betol plastik bodo2 camni jek pon nak jual mahal2.. hahahahahha




di gabungkan dengan rak laci2 plastik untuk susun barang2 kecil2 mcm buku2 free g training atau conference


maka jadik dah macam ni store aku.. Naufal pon dah boleh main lari2 dalam store ni sambil tendang bola.. selama ni cicak ngan lipas jek yg berani main tendang2 dalam store.. skarang tidak lagi..

sgt WIN lah store ni... cume perlu tambah tikar getah jek utk jadikkan lebih mesra kaki ayam.. hahaks.. simen ni sgt berhabuk lah rase.. BEBY saya (EN IJAD) bila kita nak g beli tikar getah ni ek?? 


4 comments:

  1. dah lama kita nak carik solution kemas store..tq entry ini membantu :)..
    tapi alaaaa..nape jauh sangat opis e-rack tu..takde kat area klang or shah alam ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade jek kat klang kedai2 jual rak.. boleh jek carik .. jap sy gugelkan

      Delete
  2. Waaaa.. keamsnya.. stor bawah tangga saya boleh buka pintu je.. tak boleh masuk dah.. kena cari semangat mengemas mcm cik fara nih... hihihi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambo sebelum adalah same jek mcm boleh bukak pintu tapi tak boleh masok dah.. haha sume pon nak humban dlm stor kan.. tapi yg skrg ni.. kalo masokkan brg pon dah tatau nak susun kat mne.. mungkin akan jadik lagik mcm dlu2 nnt ..*sigh

      Delete

Related Posts with Thumbnails