Tuesday, February 11, 2014

Hilang duit

duit dalam bank pon boleh hilang.. cepling.. gone mcm tu..

ari jumaat ade org tolong cocok kan duit kat ATM.. duit dan kad dari CIMB tapi guna mesin ATM bank rakyat..

cocok.. cocok.. tunggu lama.. pastu tetibe screen ATM displayed 'TIME OUT'.. kad kuo.. duit tak kuo pon.. ingatkan selamat la duit masih dalam CIMB lagik

tapik ari isnin.. cek cimb click.. saje2 cek mane tau ade rezeki terjelepok masok dalam akaun time dah nak akhir2 bulan ni kan.. skalik tgk ade transaction time ari jumaat.. siap tolak RM 1 utk processing fee sbb guna ATM bank lain.. ini bukan rezeki yang terjelepok.. aku yang terjelepok ni ujung2 bulan duit hilang pulak..

call CIMB.. buat report.. CIMB perlukan bank card no, phone no, kalau boleh nak ATM ID no (kalau rajin dan gigih, boleh la g balik kat ATM tu catat ID no die.. lagi senang la case nak settle), time and date of transaction..

maka.. menunggulah kita lagik 3 - 5 hari bekerja untuk membolehkan CIMB ambil tindakan, siasat dan dapatkan balik duit kita yang hilang tu.. :(( sobss..

sudahlah jatuh.. terjelepok.. ditimpa plak tangga besi..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails