Wednesday, January 15, 2014

Timbang rosak

Since 2 years ago, aku mmg keje dok timbang berat hari2.. mesin penimbang digital letak kat sblh fridge, otw ke toilet dr depan tv mmg akan timbang..

sblm2 ni mmg takde any distraction pada diet.. dan takde sebarang treatment pada aktiviti bersukan.. maksodnye, aku makan mmg macam org biase2 dan tak bersukan langsong mcm org biase2 jugak.. hahaks..

so setiap kali timbang pon akan dapat 73kg..

tapi last 2 days jadik 68.5kg.. mmg sgt terkejut.. teruja tapi mcm "eh tak percayalah!"

dan bila Naufal naik timbang tu.. ternyata timbang tu dah rosak.. lari 3 kilo lebih kurang.. Naufal punye berat takkan lah boleh susut 3 kilo kan.. kanak2 takkan la boleh susut berat.. kalo susut banyak tu mmg kene masok wad jawab nye..

so aku redha.. timbang tu dah rosak.. bukan aku yg dah kurus..

SOBS




3 comments:

  1. hehe..tapi bole jadik pembakar semangat tu..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bakar hati sahaja.. semangat masih sama.. masih kelaut... hihohoho

      Delete
  2. i tak suka kalau penimbang tu bagi bacaan rendah, kalau bacaan tinggi takpe jugak...hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails