Monday, January 6, 2014

IDEA Susun atur: store bwh tangga

Panjang no tajok

Dok perati tenong mendalami bloh iHeartorganizing yg part die reveal susun atur bwh tangga.. pergh mmg terbayek la minah tu deco bilik sempit sekangkang kera jadik tmpt simpan supply brg2 bisness creatif2 die.. mmg teruja nk tiru..

So ni gambarajah kasar pas godeh2 website ikea.. huuu mmg nk yg terpling cantik tp harga harus la lebih dr rm600.. nak susun store pon kne spend duit banyak ni.. omaii.. berangan je la dlu..



Tapi mungkin blh kurang2 kan kos dengan pilih rak yg lebih kurang sama dgn harga yg lg murah.. kan.. tu blom campo beli box beso yg lutsinar rm60 satu utk susun barang2 kat rak albert tu..adoi.. kalo beli storage box yg kaler2 jadik x cntik dan x kemas plak nmpk kan.. hai dilema btol..

Tapi kita ukur baju kat badan sendrik jek la.. lgpon bawah tangga bertutop pon.. be realistik la.. takkan nk spend beratus2 hanya utk ini sahaja.. haih.. kita gugel2 lagi try tenong2 blog2 lain dlu..mne la tau tetibe tejumpa option lain yg lagi vas dlala bagara vasss.. kan..


2 comments:

  1. kalau dah jumpa, jgn lupa share HARGA ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. belom jumpa.. tah2 beli je ikea.. hoh

      Delete

Related Posts with Thumbnails